duminică, 16 martie 2014

Proiecte in derulare

Suntem harnici nevoie mare si avem proiecte in derulare:

1. Ateliere de creatie handmade - stimulam creativitatea, colaborarea si spiritul antreprenor prin realizarea obiectelor de decor in tehnica quilling, crosetarea de accesorii si obiecte vestimentare, realizarea de accesorii prin tehnica FIMO, realizarea de posete din hartie pe care mai apoi le comercializam in mediul online si la targuri tematice. Fondurile obtinute vor fi folosite de voluntarii nostri la derularea unor proiecte comunitare identificare de ei. Inca suntem la faza de strangere de fonduri. Toate actiunile vor fi facute publice.






2. Cursuri de dezvoltare personala - dezvoltam competente de comunicare, abilitati de lucru in echipa, dezvoltam un comportament asertiv, respectiv autocontrol comportamental. In plus sunt interactive si super interesante!!!



3. I love volunteering - schimb de tineri organizat in parteneriat cu organizatia RV Projects din Anglia si finantat prin programul Tineret in Actiune. Proiectul se implementeaza in perioada martie -iulie 2014.

4. Campania 2 % - ajutam asociatia sa existe si sa reziste multumita voluntarilor nostri si celor interesati. Datele noastre sunt Asociatia Tineri pentru Comunitate Bistrita, CIF 31474128, IBAN: RO49BTRLRONCRT0206439801

5. Cursuri de dans modern pentru adulti - promovam un stil de viata sanatos

6. Seara voluntarilor - promovam lucrul in echipa si colaborarea prin jocuri si activitati non formale. Toti voluntarii prefera ACTIVITY!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu